Warsztaty kulinarne Piknik z Lubellą
W sobotę 23 maja miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach piknikowych organizowanych przez markę Lubella. W trakcie warsztatów firma zaprezentowała nam swoje nowe produkty, na bazie których przygotowaliśmy różne piknikowe dania. Zapraszam na relację.
Warsztaty kulinarne Piknik z Lubellą
Warsztaty zostały zorganizowane przez Agencję Synertime i odbyły się w Akademii Kulinarnej Whirlpool na warszawskie Pradze. Blogerki i blogerzy, którzy zjechali z całej Polski gotowali pod czujnym okiem szefa Piotra Ceranowicza, eksperta kulinarnego marki Lubella, który w każdej chwili służył nam radą i pomocą.
W trakcie warsztatów zostały nam przedstawione nowości marki Lubella: płatki żytnie, kasza pszenna w woreczkach oraz makarony pełne ziarno orkisz i żyto.
Na bazie tych produktów przygotowaliśmy wspólnie:
- frittatę ze spaghetti i oscypkiem
- piknikową sałatkę z kaszy pszennej
- sałatkę z wędzonym łososiem
- zieloną sałatkę z makaronem pełne ziarno orkisz
- owocowy deser z chrupiącymi płatkami żytnimi, truskawkami i rabarbarem
- ciasto z rabarbarem
Ale wspaniałe te warsztaty i pysznie wyglądające dania. Też bym chciała kiedyś w takich uczestniczyć :-)
OdpowiedzUsuńOj tak, Lubella i Synertime zawsze świetnie to organizują :)
Usuń