Warsztaty i eventy

Pasta fresca

Kurczak Zagrodowy

Wigilia z Galeo

Świąteczne inspiracje z Seko

Kulinarne nowINKI


Warsztaty Lidla: kuchnia polska z Karolem Okrasą

Poznaj się na tłuszczach

Akademia Smaku Sokołów



Zaryżukujmy z Uncle Ben's

Kampania na rzecz ochrony różnorodności biologicznej mórz i oceanów


Warsztaty Światowe trendy w domowym wydaniu

Gotuj z E.Wedel

Warsztaty QAFP w kiełbasianej odsłonie

Smaczny orzech do zgryzienia, warsztaty z Kikkoman i Tabasco

Warsztaty z Frosta

Bezglutenowe warsztaty z Inką

Warsztaty z Drosed i kukurydzianym kurczakiem



Smakowita wizyta w warszawskiej Specialita Italiane
Warsztaty z North Fish 

Warsztaty kulinarne "Chlebem i solą"
Wizyta w fabryce Sante
Warsztaty kulinarne Piknik z Lubellą
Studyjny wyjazd do fabryki Lubelli

Telewizyjny "Przepis dnia" wspólnie z Marcinem Budynkiem gotuję zalewajkę

Warsztaty Korrida smaku z Kuchnią Lidla
Warsztaty z Frosta
Warsztaty "Gotujmy zdrowo-mniej soli z Josephem Seeletso

Warsztaty "Kuchnia w parze ze zdrowiem"

 Foto-warsztaty z Samsung Polska

 Warsztaty stylizacji i fotografii z Malmą
Spotkanie w warszawskiej Cafe d'Arte z włoskim mistrzem pizzy 2014
Lekcja gotowania z Dobrą wołowiną i Grzegorzem Łapanowskim

Szkolenie z Finger Food w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości Makro
Warsztaty z Green Pan Polska

                                                             







 Food Blogger Fest IV
       
                                                                     

 Niezapomniany wrocławski Weekend ze smakiem

Warsztaty QMP Dobra wołowina z Grzegorzem Łapanowskim

Warsztaty kulinarne z makaronem Malma
Warsztaty Akademii Smaku Siemens - Dekoracja stołu






Warsztaty Fotografia kulinarna z Olympusem

Komentarze