Warsztaty i eventy
Pasta fresca |
Kurczak Zagrodowy |
Wigilia z Galeo |
Świąteczne inspiracje z Seko |
Kulinarne nowINKI |
Warsztaty Lidla: kuchnia polska z Karolem Okrasą |
Poznaj się na tłuszczach |
Akademia Smaku Sokołów |
Zaryżukujmy z Uncle Ben's |
Kampania na rzecz ochrony różnorodności biologicznej mórz i oceanów |
Warsztaty Światowe trendy w domowym wydaniu |
Gotuj z E.Wedel |
Warsztaty QAFP w kiełbasianej odsłonie |
Smaczny orzech do zgryzienia, warsztaty z Kikkoman i Tabasco |
Warsztaty z Frosta |
Bezglutenowe warsztaty z Inką |
Warsztaty z Drosed i kukurydzianym kurczakiem |
Smakowita wizyta w warszawskiej Specialita Italiane
Warsztaty z North Fish
Warsztaty kulinarne "Chlebem i solą"
Wizyta w fabryce Sante
Warsztaty kulinarne Piknik z Lubellą
Studyjny wyjazd do fabryki Lubelli
Telewizyjny "Przepis dnia" wspólnie z Marcinem Budynkiem gotuję zalewajkę
Warsztaty Korrida smaku z Kuchnią Lidla
Warsztaty z Frosta
Warsztaty "Gotujmy zdrowo-mniej soli z Josephem Seeletso
Warsztaty "Kuchnia w parze ze zdrowiem"
Foto-warsztaty z Samsung Polska
Warsztaty stylizacji i fotografii z Malmą
Spotkanie w warszawskiej Cafe d'Arte z włoskim mistrzem pizzy 2014
Lekcja gotowania z Dobrą wołowiną i Grzegorzem Łapanowskim
Szkolenie z Finger Food w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości Makro
Warsztaty z Green Pan Polska
Food Blogger Fest IV
Niezapomniany wrocławski Weekend ze smakiem
Warsztaty QMP Dobra wołowina z Grzegorzem Łapanowskim
Warsztaty kulinarne z makaronem Malma
Warsztaty Akademii Smaku Siemens - Dekoracja stołu
Warsztaty Fotografia kulinarna z Olympusem
Komentarze
Prześlij komentarz