Koktajl z jarmużu i kiwi
Pyszny, zdrowy, pełen witamin, i co najważniejsze po świętach... niskokaloryczny ! Zielony i wiosenny koktajl z jarmużu i kiwi serdecznie poleca się na śniadanko.
Koktajl z jarmużu i kiwi
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki:
- 2 garści jarmużu
- 1 dojrzałe kiwi
- 1 banan
- 300 g jogurtu naturalnego
- 1 łyżka otrębów żytnich
Owoce obieramy. Banana kroimy w plasterki, kiwi w kostkę, wrzucamy do blendera. Dodajemy jarmuż i jogurt naturalny. Wszystko dokładnie blendujemy. Dodajemy otręby, mieszamy. Odstawiamy na 10 minut.
Propozycja idealna na "po świętach", pozdrawiamy
OdpowiedzUsuńMałgosiu, dokładnie. Z przyjemnością zjadłam dziś takie śniadanko :-).
Usuń