Pisto manchego, warzywa po hiszpańsku - przepis z filmem


Dziś zapraszam Was na nieco odmienny wpis, mianowicie będzie to wpis z małym bonusem, w postaci filmu, w którym gotuję dla Was z marką Poltino.
Od prawie dwóch lat jestem ambasadorką marki Poltino i wspólnie tworzymy pyszne i proste przepisy. Poltino to jedna z największych firm przetwórstwa owocowo-warzywnego w Polsce. I co ważne posiada w 100% polski kapitał.  Oferowane przez nią produkty pochodzą z przyjaznych naturze terenów południowo-wschodniej Polski. Wśród sprzedawanych przez Poltino produktów znajdziecie między innymi mrożone owoce, warzywa, mieszanki warzywne, zupy, warzywa na patelnie, dania gotowe i zupy krem.
Tutaj - klik możecie zobaczyć relację w  wizyty w zakładzie przetwórstwa, który znajduje się w Leżajsku.
Marka co jakiś czas wprowadza na rynek nowe produkty i właśnie taką nowością jest leczo. Ostatnio wspólnie z Poltino nagraliśmy film, w którym przygotowuję jedno z moim ulubionych dań, czyli hiszpańskie  pisto manchego. Do jego przyrządzenia wykorzystałam właśnie leczo.
Zapraszam Was serdecznie do oglądania 😍.



Pisto manchego, warzywa po hiszpańsku
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki:
  • 1 opakowanie leczo Poltino
  • 1 duża cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 szklanka gęstego przecieru pomidorowego
  • oliwa z oliwek do smażenia
  • 1/2 łyżeczki kuminu
  • sól
  • czarny pieprz


Komentarze

Prześlij komentarz